Setkávání – vzlétnout až k slunci

Setkávání může být na různých úrovních, prvně se setkáváme s rodiči, pak ve školce, škole i v práci. Stále někdo k nám přichází a odchází v životě.  Každý nám něco přidá do našeho života, obohatí nebo i vezme (zdá se nám tak v počátku), je to věčný koloběh života. Někdy si říkáme, že to krásné nemůže skončit, že to nemůže být jiné. Ale naše duše ví, co je pro nás nejlepší, a tak odcházíme a měníme své přátelé, které mají třeba pomoci někomu jinému, či mají jiný úkol tady.

Však nejhezčí je setkání, na které přijedete celá v očekávání, co bude, jak mne přijmou, vždyť mne vůbec neznají. Jen mne pár krát viděli na Facebook. Nikoho jsem osobně neznala. Říkám si: „Je to přesně tak, jak má být“. Vždy setkávají ti, kteří si mají něco předat, něco říct. Hned jsem zjistila, jak si rozumíme i po chvíli mne několik žen poslouchá, když něco říkám o numerologii a jejich datumech. Ani bych nevěřila, bylo to jako bychom se už znali už dlouho. Každý sděloval své pocity. Nedá se popsat, co se dělo další dny, ale trochu pochopíte z toho, co jsem si zapsala v neděli večer do deníčku :

Před chvilkou jsem přijela z pracovního setkání, kde jsme se konečně viděly na živo z kurzu Zdravé bohatství. 3 měsíce jsme se viděli online a psali si na Facebooku a nyní živě! Bylo to moc příjemné zjištění, že každý vypadá trošku jinak a vlastně lépe než podá videokamera. To mne nabylo přesvědčení, že je potřebné se stýkat, jak se svými stejně smýšlejícími lidmi, ale i s známými, kteří můžou být klienty.  HODNĚ TO BYLO MOTIVAČNÍ, neboť nám firma Calivita umožnila si poslechnout přednášku od Mark Dzirasa, který je kouč i velkých firem. Všem ho doporučuji, pokud bude možnost, jděte na něj a nudit se rozhodně nebudete. Načítá informace o poslouchajících a dává různé rady do života, do práce jako zábavy a další motivační hlášky.
Dnes v neděli jsme sice neměli tak slavné jméno, ale dostali jsme i informaci o čase, jak ho organizovat. Byla to skvělá přednáška dcery našich lektorů.
 Jsem z tohoto víkendu hodně nadšená. Hodně mne to povzbudilo k pokračování toho, co jsem započala. A taky mne to utvrdilo, že jsem na správné cestě k tomu, co mám dělat ve svém životě. Jen se nebát a najít odvahu i na to, co zrovna není moc pro mne příjemné. Ale i na to jsem dostala odpověď, jak to udělat.
Moc a moc bych vám přála zažít tu báječnou lidskou společnost, kterou jsem teď o víkendu zažila.

VMark Dzirasaidea na YouTube o Mark Dzirasa – https://www.youtube.com/user/markdzirasa

Mark Dzirasa je koučem nové generace – spojuje pracovní stránku s duchovní oblastí. Nemůžete růst v podnikatelské činnosti, pokud nebudete růst i v duchovním světě. Pokud máte radost ze svého podnikání, tak je to správné, pokud cítíte se špatně, tak to není to pravé a je třeba změnit směr, kterým se máme dát.

Takže na konci jsem věděla, že patřím mezi tyto „neznámé“ lidi, že máme stejnou krevní skupinu, a chceme pomáhat lidem cestou ke zdraví a jejich motivaci se o to víc starat nejen o své tělo. Toto je i motivací i pro mne, aby četli tyto články lidičky, zajímající se o zdraví a duchovní podstatu a rozvoj.

Osobně bych vám přála zažít ten nádnerný pocit. Snad to bude vidět i na fotce, kterou jsem dala na úvodní stránku i na té, kterou do článku přikládám.

Taky vím, že má smysl říkat o tom, že stát se členem, být v skupině lidí, kteří se zajímají o své zdraví, jak zlepšit tady svět.

Naše duše ví, co v tomto životě máme dělat, jen ji musíme naslouchat, a to jen tím, že se vnitřně ztišíme a dosáhneme harmonie těla, mysli i duše. Pokud potřebujete poradit – tak jsem vytvořila poradnu zdarma.

O skupinách, o jejich vzájemném předávání energií v předchozím článku.

P.S. Taky se mi stala v neděli ráno milá příhoda. Paní, která platila taky za pobyt, mi říká, že je tu léčebná voda, když zapomínám na pokoji berle. Skvělé, že? To není vodou, ale milými ženami, s kterými jsem sdílela tento víkend. I děkuji Zuzce, zprvu neznámé, ale velmi milé spolubydlící.

 

Ukazuji cestu k vnitřní harmonii a zdraví. Pomáhám řešit problémy zdraví i vzájemných vztahů. Na této cestě používám numerologii, intuitivní poselství, ale dle potřeby i karty nebo kyvadlo. Jsem posel zpráv mezi nebem a zemí. Co se máte právě dovědět, tak to vám sdělím. Mým snem je život lidí v harmonii, lásce a radosti, neboť pak nebudou nemoci. Jsem autorkou ebooků zdarma : » 5 energií aneb život závisí na zachování harmonii energií » 5 pravidel JAK najít sám SEBE aneb jak zjistit, kdo jsem a kam směřuji » Výživa podle krevních skupin aneb cesta k vitalitě Můj příběh si přečtěte zde. Jak něco zlé je k něčemu dobré.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů