V současné stravě mnoha lidem chybí důležité látky. Ve většině případů je to způsobeno nedostatečnou konzumací zeleniny a ovoce. Kdyby všichni lidé začali jíst více zeleniny, pomohlo by jim to? Do značné míry ano, ale je důležité si uvědomit, že dnešní půda je kvůli špatnému zemědělství „vyždímaná“ a díky tomu ani rostliny nemají vše co by potřebovaly. Z toho vyplívá, že nám to, co potřebujeme my, neumí dát v plné výši
Díky všem výše zmíněným důvodům (našlo by se jich určitě o něco víc) může člověk konečně začít žít na 100%. Jeho tělo i mysl se začne léčit, omládne a bude se cítit naprosto skvěle a pln energie.
Na trhu je velké množství zelených potravin, ale jak si vybrat ty pravé a je v tom opravu nějaký rozdíl? Vybrala jsem si od firmy GreenWays a vysvětlím proč.
Odkazy na GW jsou odkazy na magazín Green Ways. Další informace o zelených potravinách a jejich využití.
Další články o zelených potravinách
… Chlorofyl, který propůjčuje rostlinám jejich zelenou barvu, je extrémně účinná zásaditá látka, za jejíž pomoci můžete zachovat nebo obnovit acidobazickou rovnováhu svého těla. Kromě toho je také skvělým detoxikačním prostředkem a má rovněž mírné diuretické účinky, takže je nepostradatelnou součástí očistné terapie.
… Když je strava příliš kyselá, tak je pro náš organismus velkou zátěží udržovat správnou hladinu pH. Právě z tohoto důvodu je důležité, abychom našemu tělu pomohli udržet hladinu kyselin a zásad v rovnováze